Shop
U bent hier: home - steun ons
caps
CAPS
caps
SHIRTS
caps
WIMPELS
caps
FOTOS
Steun ons

Donateurs en leden van de club van 100 vormen een belangrijke steun voor Stichting De Sneker Pan.
Naast de financiële bijdrage die wij van hen jaarlijks mogen ontvangen vormen ze ook de ware supporters van ons skûtsje tijdens de vele wedstrijden waarin De Sneker Pan zo succesvol kan zijn.
De jaarlijkse bijdrage (donateurs minimaal € 20,= en minimaal € 100 voor club van 100 leden) wordt volledig beschikbaar gesteld aan het verbeteren van het skûtsje.
Jaarlijks worden onze supporters op de hoogte gehouden door middel van het Informatie Bulletin dat aan het begin van de zomer verschijnt. Deze wordt per mail toegestuurd. Hierin treft u veel informatie over ons skûtsje, de schipper, bemanning en alles wat verder bijdraagt aan het succes. Alle voorgaande uitgaven van het Informatie Bulletin treft u ook aan op deze website.

Vanaf 2010 willen wij graag de donateurs via e-mail op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom De Sneker Pan. Wij zouden daarom graag van alle donateurs en club van 100 leden een e-mail adres ontvangen. U kunt dit opgeven door een e-mail naar secretariaat@desnekerpan.nl met vermelding van uw lidnummer en uw adresgegevens.

Nog geen lid?

Klik hier om u aan te melden als donateur.
of
hier om u aan te melden voor de club van 100.

 

Voor meer informatie over onze sponsorclub het "Dicky van der Werf Fonds", klik op het logo hieronder.